• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mads Aagurd

Rosenborg-fangruppe kræver fyring: Vi elsker dig, Lord Bendtner

Foto: Getty Images

Fansene vil have sportschef Stig Inge Bjørnebye fyret, mens de roser Bendtner for sin professionalisme.

Af Mads Aagurd

Det har langt fra været en dans på roser for de norske mestre fra Rosenborg, som fik en forfærdelig start på sæsonen. Klubbens officielle fangruppe kritiserer da også sportschef Stig Inge Bjørnebyes ageren på transfermarkedet, og det er Bendtner en del af.

- Han havde fået ros, hvis det var blevet en succes, og det betyder også, at han får skylden, når det går dårligt. Og det betyder, at han må gå af, skriver ’Kjernen’, som fangruppen hedder, i et åbent brev.

Mens kritikken hagler ned over sportschefen, som også kritiseres for ansættelsen af træner, er der anderledes ros til den Nicklas Bendtner, selvom den danske angriber er blevet frosset ud i klubben.

- Vi har sat pris på alle de magiske øjeblikke, vi har delt sammen de sidste sæsoner, men noget af det, vi sætter størst pris på, er, at du tager den nuværende situation som en bautasten, lyder rosen til angriberen.

Fangruppen hæfter sig især ved, at Bendtner på et intet tidspunkt har beklaget sig i medierne eller på de sociale medier over sin nuværende, som han har håndteret på bedste vis. Slutteligt kommer fansene med en kærlighedserklæringen til den karismatiske dansker.

- Tidligere har vi haft både konger, Guder og supermænd på banen, men du vil nok være vores første og sidste Lord. Vi elsker dig, Lord Bendtner. Tak for alt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus