Video : Tipsbladet
Skandinavien

Samme fejl skete igen: Henrik Jensen tager skylden

Den tidligere FC Midtjylland-træner slår fast, at de kan bebrejde ham for den fejl, som igen skete for Kalmar.

Kalmar, der har danske Henrik Jensen som cheftræner, er kommet skidt fra land i den svenske liga i denne sæson. Efter de første tre kampe er man stadig på nul point, og den seneste kamp blev tabt med 0-1 til IFK Göteborg.

Her var det en fejl i opspillet omkring eget fejl, som kostede, da en anden dansker, Arbnor Mucolli, scorede sejrsmålet. Efter kampen var Kalmar-cheftræneren ikke sen til at tage ansvaret på sine skuldre. Det sker i et interview med Fotbollskanalen.

Det var ellers Robert Gojani, som lavede en skæv aflevering, som blev opsnappet, men her mener Henrik Jensen, at det drejer sig om, at der er kommet en ny spiller ind, som lige skal lære, hvordan de gør det - og at det har fungeret godt for dem før.

- Det handler om at få det i gang igen. Vi ved, at vi kan det, og vi er stærke der. Vi har brug for lidt selvtillid. Man kan begå fejl - men det må ikke være den slags fejl. Vi får en meget vanskelig start efter pausen. Men det er mit ansvar, at vi sætter os i den situation. Skal man bebrejde nogen, så bebrejd mig, lyder det fra Henrik Jensen.

Desuden mener Jensen ikke, at det handler om, hvor længe de kan have tålmodighed med at spille bolden frem på den måde. Det var nemlig anden gang i de første kampe, at det nu er sket for dem.

- Vi ved, hvor dygtigt vi kan løse de situationer. Da vi scorede her mod Häcken og mange andre hold om efteråret, løste vi det og fik masser af ros. Det er det, vi tror på. Vi er meget utilfredse med, at det sker, for det skal ikke ske, siger han og fortsætter:

- Men det kan ske en gang ud af hundrede gange. Nu er det sket to gange på tre kampe. Men vi tror, at vi kan vinde på det i sidste ende, fortæller Henrik Jensen.

Næste opgave for Kalmar og Jensen er mod Elfsborg på udebane.