Foto: IMAGO
Skandinavien

Serie B-dansker tæt på at blive solgt til topklub

Den danske midtbanekriger Emil Kornvig er ifølge Tipsbladets oplysninger tæt på at blive solgt til norsk succesklub.

Den 23-årige midtbanespiller Emil Kornvig kan godt begynde at slå op under "flyttefirmaer" i telefonbogen.

Danskeren tørner til dagligt ud for Cittadella i Italiens næstbedste række, men ifølge Tipsbladets oplysninger kan han snart være fortid i støvlelandet, hvor han også har tørnet ud for Cosenza og Spezia.

Emil Kornvig er tæt på at blive solgt til de norske vicemestre fra SK Brann, der tog fusen på alt og alle i sidste sæson, hvor holdet som nyoprykkere bragede direkte ind på andenpladsen i Eliteserien.

Det betyder, at holdet skal spille europæisk fodbold senere på året. 

SK Brann står klar med en længerevarende aftale til Emil Kornvig, der bliver holdkammerat med landsmændene Svenn Crone, Japhet Sery Larsen og Magnus Warming, hvis de sidste detaljer i aftalen som ventet falder på plads.

Emil Kornvig er en hårdtarbejdende midtbanespiller, der i dansk fodbold markerede sig positivt i både Lyngby og Sønderjyske. I udlandet har han til tider haft det svært, men nu venter der efter alt at dømme en ny udfordring i Norge, hvor han håber at gå i fodsporene på spillere som Albert Grønbæk og Casper Tengstedt, der har haft bragende succes i norsk fodbold - for sidstnævnte kastede det et drømmeskifte til Benfica af sig. 

Brann-truppen befinder sig i øjeblikket i Marbella, hvor holdet er på træningslejr, og ifølge Tipsbladets oplysninger er Emil Kornvig på vej til Spanien for at lægge sidste hånd på klubskiftet.