Video : Tipsbladet
Skandinavien

Slagter egen spiller for åben skærm: Utilgiveligt!

Vålerengas sportschef slagtede sin egen spiller i et pauseinterview. Efter kampen erkender han, at han gik over stregen.

Der var lagt op til et stort Oslo-derby mellem Lyn og Vålerenga lørdag eftermiddag, og selvom opgøret endte 1-1, manglede det da heller ikke drama.

Ovenpå kampen er det imidlertid et særligt interview med Vålerengas sportschef, Joacim Jonsson, som trækker overskrifter.

I slutningen af første halvleg og ved stillingen 1-0 til Vålerenga fik klubbens hollandske angriber Mees Rijks sig nemlig et rødt kort. Umiddelbart efter udlignede Lyn, og i et pauseinterview med TV 2 Norge savede Joacim Jonsson derefter sin egen spiller midt over.

- Det er fuldstændig utilgiveligt. Der er ikke noget at diskutere. Det må han (Mees Rijks, red.) finde sig i, så enkelt er det. Nu sætter han sine holdkammerater i en helvedes dårlig situation. Det er ikke tilladt. Det er uprofessionelt. Det er forbandet dumt, tordnede sportschefen.

"No hard feelings"
Joacim Jonsson stillede også op til pressen efter kampen, og her erkendte han, at kritikken måske var for krads.

- Jeg ville gerne have sænket pulsen lidt inden interviewet, men der er "no hard feelings" mellem os. Jeg kan ikke gå rundt og fortryde alt, hvad jeg siger resten af ​​mit liv, siger Jonsson til Nettavisen og tilføjer:

- Det vigtigste er, at forholdet til Mees stadig er i orden, og det er det. Jeg er ligeglad med, hvad resten af ​​Norge mener.

Mees Rijks, 21 år, kom til Vålerenga fra Jong Utrecht i februar og har hidtil scoret to mål i fem kampe for nordmændene.