Video : Tipsbladet
Skandinavien

Stort pres på Andreas Alm: Jeg er meget kynisk

Andreas Alm lader sig ikke påvirke af det store pres, der er på ham efter IFK Norrköpings ringe sæsonstart.

11 point i 11 kampe og en placering som nummer 14 i Allsvenskan.

Det er faktum for IFK Norrköping og Andreas Alm, der tidligere på året tog over for Glen Riddersholm i den svenske klub.

Senest tabte man ikke mindre end 4-0 hjemme til bundholdet IFK Värnamo, og presset vokser nu på den tidligere OB-træner. Selv hævder Alm dog, at han ikke kan mærke, at hans situation har ændret sig.

- Der er ingen forskel. Jeg er meget kynisk i min måde at se trænerfaget på. Når vi snakker på Pro-træninger, er der mange, som før sæsonen siger, at det er vigtigt med ledere, der er stærke i modgang. Når du så har tabt en hjemmekamp med fire mål til Värnamo, spørger folk med en vis bekymring, hvordan du har det? Undersforstået, at man burde have det dårligt.

- Jeg takker for omtanken, men når du spørger, går du ud fra, at jeg skal føle mig anderledes i sjælen på grund af resultatet. Det er klart, at jeg kan have det dårligt alt efter resultatet af en kamp, men det betyder ikke, at jeg har det dårligt i sjælen. Det har jeg ikke.

- Jeg har ingen problemer med at komme på arbejde dagen efter og se ganske nøgternt på tingene. Min mission er at sørge for, at vi bliver ved med at arbejde, mens andre venter på en kamp og så har tid til at ligge i fosterstilling.

Andreas Alm er på kontrakt i IFK Norrköping indtil udgangen af 2026.