Foto: Getty Images
Skandinavien

Svensk klub tester tidligere FCK-talent af

Der er nu mulighed for et skifte over Øresund for den 21-årige forsvarsspiller.

Den tidligere FC København-ungdomsspiller har siden 2021 været en del af Fremad Amager, men nu ser et ud til, at han er klar til at tage et skridt til udlandet. Det står nu klart, at han er på prøve i den svenske klub Örebro.

Det melder klubben på sin hjemmeside.

Her bliver der peget på, at prøven begynder fra på mandag, hvor han kan få chancen for at vise sig godt frem for svenskerne. Der bliver dog ikke fortalt, hvor længe prøvetiden kommer til at vare for ham.

Den nu 21-årige midterforsvarer har været en fast del af Fremad Amager-holdet i de sidste par sæsoner, men han ser nu ud til at være klar til at prøve noget andet med mulighed for at forlade 2. divisionsklubben, som rykkede ned i sidste sæson.

Jakob Haahr spillede en lang række kampe for FC Københavns ungdomsafdeling, hvor det blev til 47 kampe, ligesom han nåede op på 14 reserveholdskampe for københavnerklubben. 

Blot én gang kom han på banen for førsteholdet, og her blev det til 14 minutter i en pokalkamp mod Viby, som de vandt med 3-0.

Foruden Haahr har Örebro, der spiller i den næstbedste svenske række, også fået Martin Springfeldt og Sebastian Nilsson ind på prøve.