Foto: Alamy
Skandinavien

Tæppebombet med beskeder efter vild kommentar

Nordmanden Ole Sæter fra Rosenborg leverede en ganske opsigtsvækkende kommentar i mandags.

Rosenborg-spilleren Ole Sæter scorede i påsken et klassemål, da han og holdkammeraterne besejrede Sandefjord 2-0 i første runde af Eliteserien, og det var midt sagt en stor tilfredsstillelse for angriberen at se bolden gå i kassen.

Da han efterfølgende blev spurgt af norsk TV, hvordan han havde det, leverede den 28-årige Rosenborg-angriber et temmelig ærligt svar.

- Jeg skal hjem og have mobilen i venstre hånd og pikken i højre hånd. Og så skal jeg hygge mig - det bliver sent i aften, sagde Ole Sæter. 

En frisk bemærkning af Rosenborg-angriberen, som efterfølgende er blevet citeret af medier i hele verden. Ikke overraskende er kommentaren dog også faldet nogle for brystet - det er langt fra alle, der bifalder nordmandens bramfrihed.

Hovedpersonen fastslår, at de seneste par dage har været hektiske, og at han har modtaget 500 beskeder fra personer i alle aldre. Han hævder, at langt størstedelen har været positive.

Han anerkender samtidig, at det var en harsk bemærkning, der ikke falder i alles smag.

- Jeg forstår reaktionerne, og jeg forstår sagen. Det har jeg ingen problemer med. Jeg har været igennem en hård periode, og det betød meget for mig at vise, at jeg ikke behøvede mange minutter på banen for at spille god fodbold, siger Ole Sæter til Adresseavisen og tilføjer, at adrenalinen pumpede, da han stille sig op foran TV-kameraet.:

- Hvis jeg havde fået mulighed for at udsætte interviewet i 30 sekunder, havde jeg gjort det - og så havde jeg svaret på en anden måde. Men jeg fortryder ikke, at jeg sagde, hvad jeg sagde.

Rosenborgs cheftræner, den tidligere U19-træner i FC København Alfred Johansson, bakker op om Sæter.

- Først og fremmest vil jeg sige, at jeg elsker Ole Sæter som person og som fodboldspiller. Det er klart, at han måske kunne have vejet sine ord lidt tungere, men jeg synes, han har forklaret sig fint efterfølgende, hvor pulsen er faldet lidt, siger Johannsson.

Ole Sæter har scoret imponerende 25 mål i 38 kampe for Rosenborg.