• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Jacob Quvang

Tidl. FCM'er ærgrer sig: Det er dårlig timing

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Henrik Jensen har ikke fået den mest optimale forberedelse forud for starten på den nye Allsvenskan-sæson.

Af Jacob Quvang

Alt er ikke fryd og gammen for den tidligere FC Midtjylland-assistent Henrik Jensen inden næste weekends Allsvenskan-start. 

For Henrik Jensen, der blev ansat som cheftræner i Kalmar tilbage i december sidste år, kan risikere at skulle undvære to af sine absolutte nøglespillere, når han får sin debut som Allsvenskan-træner næste weekend. 

Her skal Kalmar på en vanskelig udebaneopgave mod Malmö FF, og det kan blive uden den tidligere Silkeborg-profil Robert Gojani samt Johan Karlsson. Senest gik Gojani ud i lørdagens generalprøve mod Öster.

- Det er dårlig timing lige før premieren. Man håber ikke på nogen skader overhovedet, og vi har været forsigtige med den del gennem forsæsonen. Så kommer der to skader i den sidste uge inden Allsvenskan.

- Nu vil jeg først snakke med Ida (Wiberg, fysioterapeut), og med Robert. Så vil vi se på det. Der kan være stor forskel på den type skader, siger Henrik Jensen til mediet Barometeret

Jobbet er Henrik Jensens første cheftrænerjob. Tilbage i februar og tidligere i marts stod han på sidelinjen, da Kalmar spillede flere pokalkampe. Her nåede man kvartfinalen, inden man blev sendt ud af Mjällby AIF, som senere kvalificerede sig til finalen.