• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Lasse Sylvest Mikkelsen

Tidligere AGF-profil reagerer på Hamsik-rygter

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Ifølge den tidligere AGF'er Tobias Sana viser det noget om klubbens værdighed, at de kædes sammen med den slovakiske stjerne Marek Hamsik

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Tidligere på ugen begyndte rygter at svirre om en transferbombe i svensk fodbold.

Den længe åbningstid på det svenske transfervindue gør, at det er en af de få muligheder Marek Hamsik har for at skifte væk fra kinesisk fodbold og få spilletid frem mod sommerens EM-slutrunde.

IFK Göteborg er i svenske medier udråbt som favorit til at sikre sig slovakkens underskrift, og det skulle bare være et spørgsmål om tid, før han kommer, skriver det svenske medie Expressen.

- Hvis en sådan spiller kommer til os ... behøver vi ikke engang at diskutere det. Hvis du har spillet over 400 kampe for Napoli og været kaptajn der, så kan du selvfølgelig bidrage med ekstremt meget her.

- Selvfølgelig vil det være meget sjovt, men inden alt er på plads ... kommer de, der kommer. Det er det samme med (Oscar, red.) Wendt og (Marcus, red.) Berg, vi kan tale om det, når de er her, lyder det fra Sana, inden han afslutter:

- Vi vil have alle gode spillere til "Blåvitt" (IFK Göteborgs kælenavn, red). Og Hamsik vil spille EM, så du ved, hvad det betyder, men jeg lægger ikke meget vægt på det, før noget er sikkert.

Der er dog ikke tale om et langt visit i Sverige. Det kan du læse meget mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus