• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Malte L. Nørgaard

Tidligere Esbjerg-spiller er færdig i danskerklub

Foto: Getty Images

Den tidligere Esbjerg-spiller har bedt om at få revet kontrakten over.

Af Malte L. Nørgaard

Den danske træner Jakob Michelsen må vinke farvel til den ukrainske offensivspiller Yuri Yakovenko, der tidligere har spillet mere end 100 kampe for Esbjerg fB.

Det oplyser den norske klub HamKam, som Jakob Michelsen er træner for.

- Yakovenko har af personlige årsager bedt om at blive løst af kontrakten, som han havde med HamKam i resten af denne sæson. Vi er sammen nået til enighed om at afslutte samarbejdet i dag. Vi går fra hinanden som gode venner, og hele klubben ønsker Yurii alt godt i fremtiden, lyder det, inden der tilføjes, at ukraineren ikke har yderligere kommentarer.

Yuri Yakovenko kom til HamKam før denne sæson, og han har scoret et enkelt mål i 12 kampe for klubben. Derfor har det været et godt bekendtskab, siger Jakob Michelsen.

- Han er en rigtig god person, og han har været meget professionel hele vejen. Derfor har vi også fuld forståelse for hans ønske, siger Jakob Michelsen.

Yurii Yakovenko spillede i Esbjerg fra 2017 til 2021. Han står også noteret for en række ungdomslandskampe for Ukraine. Blandt andet ni kampe på nationens U21-landshold.