• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

Tidligere FC København-spiller skifter karrierevej

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere FC København-spiller har valgt at flytte sit fokus over til en anden sportsgren.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

I knap fire år var Tom Høgli på kontrakt i FC København.

Et år efter afskeden med københavnerne i 2018 indstillede nordmanden karrieren i Tromsø tilbage i 2019. Siden har han blandt andet været fodboldagent, men nu skifter han karrierevej.

Flere norske medier skriver, at 38-årige Tom Høgli ansættes i en rolle som projektkoordinater hos arrangørerne bag cykelløbet Arctic Race of Norway. Her skal han primært være i dialog med løbets partnere.

- Vi er meget glade for, at Tom Høgli vil være med til den fremtidige udvikling af Arctic Race of Norway. Arctic Race of Norway er et stort norsk samarbejde, hvor vores partnere er essentielle i arbejdet med at stable et højkvalitetsløb på benene hvert år, siger direktør for løbet Knut-Eirik Dybdal ifølge radioh.no.

Tom Høgli, der spillede 50 Superliga-kampe for FC København, var i hovedstadsklubben fra 2014 til 2018, men nu er han glad for, at karrieren byder på noget andet end fodbold.

- Jeg har fulgt med i Arctic Race of Norway mange år, og jeg ser frem til at være en del af det her fantastiske produkt. Jeg er meget motiveret omkring ambitionerne om at være mere end et cykelløb, siger Tom Høgli.

Da Tom Høgli indstillede karrieren i 2019 lagde han også vægt på, at han gerne ville prøve kræfter med noget helt andet. Det får han så lov til nu. Han har også været involveret i debatten omkring VM-slutrunden i Qatar.