Tidligere OB-angriber sviner fans: Idioter
Illustration
Skandinavien

Tidligere OB-angriber sviner fans: Idioter

Marcus Pedersen, tidligere OB-angriber, raser mod fans, som han kalder for idioter.

24-årige Marcus Pedersen, der i 2012/2013-sæsonen var lejet ud til OB, er vendt tilbage til norsk fodbold. Nordmanden startede karrieren i HamKam og var siden i Vitesse, inden han efter nogle lejeperioder vendte tilbage til norsk fodbold i sommer.

Angriberen havde mulighed for at skifte til Molde, der blev mestre og pokalvindere i den netop overståede sæson, men han valgte i stedet at skifte til Brann, der lige nu kæmper for at undgå nedrykning. Klubben spillede søndag hjemme mod Mjøndalen i den første af to playoff-kampe om retten til at spille i den bedste norske række næste sæson, og det opgør sluttede 1-1 til stor utilfredshed for hjemmeholdets tilskuere.

Efterfølgende var Marcus Pedersen stærkt utilfreds med tilskuerne, der buhede af Brann-spillerne.

- Jeg forstår deres frustration, når vi spiller, som vi gør. Men man skal ikke stå på tribunen og være en idiot, sagde den 24-årige angriber ifølge vg.no efter kampen uden at uddybe, hvorfor nogle tilskuere var idioter. Han forklarede videre til Bergens Tidende:

- Folk stod på tribunen og reagerede som idioter.

Marcus Pedersen var tydeligt skuffet, men han kan sammen med sit hold være med til at rode bod på det skuffende resultat ved at vinde returkampen og dermed sikre den fortsatte eksistens i den norske liga.