• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Tidligere SL-profil er fri: Leder efter ny klub

Foto: Jan Christensen/Getty Images

I sin tid var han en stor profil i Silkeborg IF, men nu står Vladimir Rodic uden kontrakt og er på jagt efter en ny arbejdsgiver.

Af Anders Dehn

Mangler man en offensivspiller, der tidligere har bevist sit værd i Superligaen, er det med at tage noter nu: For Vladimir Rodic er fri på markedet.

Den forhenværende Silkeborg-spiller var indtil i dag på kontrakt i svenske Hammarby IF, men kontrakten er løbet ud, og den bliver ikke forlænget. Det slår Rodic selv fast over for Aftonbladet.

- Der er ingen snak om en kontrakt eller noget. Jeg er fri til at søge efter nye omgivelser, siger Rodic til avisen.

Der er i øvrigt den krølle på historien, at den svenske sæson ikke er slut endnu. Sidste spillerunde i Allsvenskan er først i den kommende weekend, men Rodic' kontrakt udløb 1. december, så han misser Hammarbys opgør mod Kalmar FF.

Han har ellers spillet 21 ligakampe i sæsonen, så der var umiddelbart gode chancer for spilletid. Men Rodic har takket nej til en ultrakort forlængelse frem til årsskiftet.

- Jeg har talt lidt med Jesper (Jansson, sportschef, red.) om, hvad der skulle ske, og han lagde et kontraktforslag frem til mig. Men det var ikke... Jeg vil ikke lyde uvenlig, men det så ikke ud, som det skal se ud i mine øjne, siger Vladimir Rodic til Aftonbladet.

28-årige Rodic kom til Hammarby fra Silkeborg i 2018. Han havde kun været i klubben i et halvt år efter skiftet fra Randers FC, men nåede at markere sig med syv mål i 16 Superliga-kampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020