• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Trænede med storklub: Alle sagde “fuck off"

Foto: Getty Images

Det var ikke en positiv oplevelse for svenskeren, da han trænede med i Manchester United.

Af Victor Risager

Han skiftede i januar til Åge Hareides Rosenborg BK efter en årrække i mindre svenske klubber, men som ung var Stefano Vecchia forbi et par større addresser i fodbold-Europa.

Den nu 26-årige svensker var således betragtet som et stort talent i sine unge år, og det betød blandt andet, at han fik chancen for at vise sig frem i storklubber. Blandt andet Inter, som hans bedstefar spillede for i sin tid, og Manchester United.

De oplevelser var imidlertid ikke altid lige gode.

- Jeg kan huske, at da jeg var på besøg i Inter, var alle meget imødekommende. Jeg mødte alle førsteholdets spillere, og det var en varm atmosfære, men da jeg var i Manchester United var "fuck off" det eneste, jeg hørte fra holdkammerater. Det var klart, at den svensker, der kom, ikke skulle spilles bolden til.

- De ville ikke give mig bolden. Så jeg var nødt til at tage den fra spillerne selv og drible og vise mig selv frem. Man bemærkede, at den britiske kultur var koldere. Sådan "du skal ikke komme og tro, du er noget”, siger Stefano Vecchia til VG.

Stefano Vecchia kom ikke permanent til en af de store klubber. Han fik sit gennembrud som seniorspiller for svenske IF Brommapojkarna, inden han rykkede videre til IK Sirius. Nu har han så endelig fået sit udlandsophold med skiftet til Rosenborg BK. 

Netop Rosenborg ophævede mandag med et tidligere Superliga-emne. Læs mere her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020