Video : Tipsbladet
Skandinavien

Klubboss afslører: God dialog med Jakob Michelsen

Der er rygter om cheftrænerposten i HamKam, men planen er at forlænge med danske Jakob Michelsen, siger daglig leder i klubben til Tipsbladet.

I Norge følger sæsonen kalenderåret, og derfor nærmer den indeværende sæson sig sin ende. Og det betyder også, at den danske cheftræner Jakob Michelsens kontrakt med HamKam udløber om ganske få måneder.

Det har sat gang i visse rygter.

Hos mediet fotbolti.net kunne man mandag læse, at den islandske cheftræner Arnar Gunnlaugsson er et emne i HamKam, efter at han har nydt stor succes med Vikingur i de seneste år. Og det ville i så fald være som afløser for Jakob Michelsen, må man formode.

Tipsbladet har forholdt HamKams daglige leder, Bent Svele, rygtet og spurgt, om man har truffet en beslutning om Jakob Michelsens fremtid.

- Vi har en god dialog med Jakob, og planen er at forlænge med ham, lyder det kortfattede svar i en SMS.

Jakob Michelsen tiltrådte i sidste sæson som cheftræner i HamKam og førte klubben til overlevelse i Eliteserien i 2022. I den indeværende sæson er HamKam også på vej mod at sikre overlevelse, men med fem runder igen kan meget stadig nå at ske, og spørgsmålet er, om en eventuel nedrykning vil få betydning for HamKams planer. 

Mens HamKam efter planen gerne vil holde på 43-årige danske træner, er det sikkert, at klubben mister en anden dansker til vinter. Højre back Jens Martin Gammelby forlader klubben og skifter til Silkeborg IF på en fri transfer.