Video : Tipsbladet
Skandinavien

Tygger på tilbud - kan vende hjem til Superligaen

Mads Fenger har kontraktudløb om under to måneder, og er lige nu gået i tænkeboks omkring sin fremtid.

I seks år har Mads Fenger været på kontrakt i Hammarby IF, men nu kan det være, at vejene skilles.

Den danske stopper har kontraktudløb den 30. november, og som tingene ser ud lige nu, er man ikke nået til enighed om en kontraktforlængelse. 

Der ligger ellers et kontrakttilbud fra Hammarby på Mads Fengers bord, hvor de strækker sig langt i håbet om at få ham til at blive. Men den 33-årige forsvarsspiller er for nu gået i tænkeboks, skriver FotbollDirekt.

Det skyldes, at der er flere hensyn at tage for Mads Fenger, der også har en familie, som skal være tilfredse med den næste underskrift. Det har Mads Fenger selv fortalt i et interview med Fotbollskanalen tilbage i april.

- De er også begyndt at længtes hjem af og til. Men vi har det rigtig godt, og min ældste datter taler svensk. Men jeg er ikke alene længere, og jeg må også tænke på min familie - hvad vil de, og hvad er bedst for dem? Vi må se. Det er ikke noget, vi har talt om, men det kommer vi helt sikkert til at gøre snart, siger forsvarsspilleren.

Og når der så ifølge FotbollDirekts oplysninger er interesse fra Superligaen, gør det, at Mads Fenger lige nu holder sine muligheder ud i strakt arm, skriver det svenske medie.

I sommer blev Mads Fenger ellers rygtet til AGF, men her har man fået lappet hullet efter Yann Aurel Bisseck med Tobias Anker, Michael Akoto og Mats Knoester. Men det er også nærliggende at tænke en ny arbejdsgiver i stopperens tidligere klub Randers FC.

- Vi synes, at han er en dygtig spiller, og selvfølgelig følger vi ham for at se, hvad mulighederne er. Der er nogle snakke, og det er med hans agent, men det er ikke sådan, at vi er konkrete på nuværende tidspunkt, siger sportsdirektør, Søren Pedersen, til Tipsbladet og fortsætter:

- Vi følger med i hvad, mulighederne er, og vi synes, at han er dygtig, og så har han selvfølgelig en historie i klubben, der gør det interessant.

Der er vel også en fordel i, at han går på en fri transfer, hvor I så økonomisk kan booste løn og sådan nogle ting?

- Selvfølgelig er vi opmærksomme på det. Når der er transferfrie spillere, så skal vi også være dygtige til at hente dem, der passer ind i vores koncept. Der har vi en mulighed med ham her til vinter.

Mads Fenger er med 262 kampe for Randers FC indehaver af klubrekorden for flest optrædener. Han kender systemet og klubben og kan på den måde styrke klubbens defensiv fra dag et.

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images.