Video : Tipsbladet
Skandinavien

Tyrkiske klubber vil hente dansker i 3. division

Holbæk-spilleren Cömert Aga Öcal har kontraktudløb 30. juni, og han overvejer at tage til tyrkisk fodbold, hvor flere klubber har henvendt sig, siger han til Tipsbladet.

Holbæk har imponeret i denne sæson af 3. division, da oprykkerholdet kvalificerede sig til oprykningsspillet.

Den danske kantspiller Cömert Aga Öcal har været en del af succesen, og det har tiltrukket interesse fra udenlandske klubber.

Han fortæller nemlig til Tipsbladet, at flere klubber i Tyrkiet er interesserede i at skrive kontrakt med ham.

- Jeg har fået nogle henvendelser fra nogle tyrkiske klubber, og det er helt op til 1. division i Tyrkiet. Jeg synes, at det lyder rigtig spændende, og det kunne være spændende at prøve. Ellers har jeg fået lidt fra den danske 2. division, så det er det, siger Cömert Aga Öcal til Tipsbladet.

Hvis den danske kantspiller takker ja til en af de tyrkiske klubber, kan han se frem til en stor lønstigning.

- Det er meget bedre lønmæssigt, og det er også et fuldtidssetup, så de lever af det, selvom de måske spiller i den tyrkiske 3. division. På den måde er det attraktivt, men for mig er det vigtigt at komme til et sted, hvor jeg kan få minutter og udvikle mig yderligere. Der er mange faktorer, der spiller ind.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Madi Camara

Overvejer forlængelse
24-årige Öcal overvejer dog også at blive i 3. divisionsklubben, da han har haft en god tid i klubben. 

- Min kontrakt med Holbæk udløber den 30. juni, og jeg er også blevet tilbudt en kontraktforlængelse. Det tænker jeg over.

- Jeg har det rigtig godt i klubben og elsker alle omkring holdet.

Det er blevet til 23 kampe i Holbæk-trøjen i denne sæson for kantspilleren, og han mener, at han har lagt på i sit spil.

- Det har været rigtig godt. Jeg har udviklet mig sindssygt meget som spiller under Janus Blond. Han har været en rigtig god træner for mig, og spillerne og staben har været fine, siger Cömert Aga Öcal til Tipsbladet.

Tidligere i karrieren har Öcal tørnet ud for Slagelse og Fremad Valby.