Video : Tipsbladet
Skandinavien

Udlandsdansker hyldes efter “Zidane-show”

Albert Grønbæk er brandvarm i øjeblikket og leverede torsdag aften det, TV 2 Norge har døbt et "Zidane-show".

Hvis man skal lave en liste over de mest formstærke danskere i øjeblikket, er Albert Grønbæk slet ikke til at komme udenom.

Den tidligere AGF-spiller står noteret for seks mål i sine seneste seks kampe for Bodø/Glimt - vel at mærke som midtbanespiller - og det ene mål har været flottere end det andet.

Senest scorede han et vaskeægte klassemål i torsdagens Conference League-kvalifikationskamp mod Pyunik. Grønbæk modtog bolden i Pyuniks felt, før han med en piruet i bedste Zinedine Zidane-stil, røg forbi to forsvarsspillere og efterfølgende sparkede kuglen i kassen.

Se selv målet her (artiklen fortsætter efter…):

Og den gode form og det lækre mål hyldes af norske TV 2, der kalder det et “Zidane-show” af danskeren.

Fodboldekspert Joachim Mathisen tilføjer så over for TV 2, at den gode form må skabe interesse for Grønbæk, her nogle uger inden transfervinduet smækker i.

- Offensivspillerne er i topklasse, og Albert Grønbæk leverer endnu en drømmekasse. Han er så god på dagen, at der med garanti vil være massiv interesse fra udenlandske klubber, og endnu en gang har Bodø/Glimt bare ramt plet på transfermarkedet, siger Mathisen.

Albert Grønbæk, 22 år, har scoret 14 mål i 25 kampe i den indeværende sæson. Han har kontrakt med den norske klub indtil udgangen af 2027.