• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Udlejet af FCM: Tager hjem igen efter få måneder

Foto: Getty Images

Det bliver ikke til mere for kantspilleren i Norge i denne omgang.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland har i flere sæsoner været kendt for blandt andet at have mange spillere på udleje. En af dem er Sebastian Buch, som i maj blev sendt til Norge for at spille for IK Start i den næstbedste række.

I første omgang var der kun tale om en lejeaftale frem til udgangen af juli, og det er en aftale, som ikke bliver forlænget. Det fortæller Start-direktør Terje Marcussen til den norske avis Fædrelandsvennen.

Dermed blev kampen mod Raufoss de sidste minutter for Buch, som nåede at spille otte kampe og lave to mål i sin tid i klubben.

Nu kan offensivspilleren se frem mod en fremtid, hvor han givetvis skal på et nyt lejeophold. I de to seneste sæsoner har han været i Skive, hvor det endte med nedrykning til 2. division i sidste sæson.

For IK Start har denne sæson været hård i begyndelsen af året, hvorfor man endte med at fyre Joey Hardarson og finde Sindre Tjelmeland som erstatning som cheftræner. Han har været med til at få dem op på en syvendeplads.

Sebastian Buch har stadig kontrakt med FCM frem til sommeren 2023.

Mens der nok skal arbejdes på at finde et sted, der kan give Buch spilletid, så er der også gang i større handler for midtjyderne. Læs mere om det her.