• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

- Viktor Fischer har været allerhårdest ramt

Foto: AIK

Tre startpladser i pokalturneringen for AIK har taget hårdt på Viktor Fischer.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Viktor Fischer tilsluttede sig AIK tilbage i starten af feburar, hvor holdet var på træningslejr i Portugal.

Her kom han til på en lejeaftale fra Royal Antwerp efter en lang periode uden mange spilleminutter. Derfor sparede man kantspilleren i klubbens træningskampe, så man kunne bygge ham stille og roligt op.

Det kastede masser af spilletid af sig i pokalturneringen, hvor Fischer startede tre ud af fire kampe, inden man blev slået ud i kvartfinalen af Hammarby. Danskeren noterede sig også for to scoringer i kampen mod Östersund.

De mange spilleminutter på kunstgræs er dog ikke noget, som Viktor Fischer har været vant til, og derfor har han været hårdt ramt efterfølgende. Det fortæller hans træner Andreas Brännström.

- Han har været virkelig træt. Man skal tænke over, at han kommer fra ikke at have spillet så meget. Her har han kørt på og så endda på kunstgræs. Han er den, der har været allerhårdest ramt efter 90 minutter på kunstgræs, siger han til Fotbollskanalen.

- Han vil have en mere stille uge, men han er på vej tilbage igen, forsikrer svenskeren.

Efter landsholdspausen starter Allsvenskan, hvor Viktor Fischer skal hjælpe AIK til en topplacering. I pokalkampene blev danskeren brugt på en mere fremskudt position, end man så ham i for FC København.

Det er ikke tilfældigt, da cheftræner Andreas Brännström tidligere til Tipsbladet har fortalt, at man i Sverige har et lidt andet billede af, hvor Viktor Fischer er bedst. Danskeren er udlejet frem til udgangen af 2023.