Video : Tipsbladet
Skandinavien

Zanka afslører: Her er Viktor Fischer

Der er endelig kommet afklaring på, hvor Viktor Fischer befinder sig.

Viktor Fischer dømmes færdig i svenske AIK efter et sløjt halvt år, men den svenske klub er yderst sparsomme med at kommentere på danskerens fremtid. 

Faktisk ved de ikke engang, hvor Fischer befinder sig. Det afslørede cheftræner Andreas Brännström torsdag til TT. 

- Jeg ved ikke engang med sikkerhed, hvor han er. Det er et spørgsmål til Thomas (sportschefen, red.). Vi må se, sagde han. 

Men hvis den svenske klub tilfældigvis følger den danske landsholdsspiller Mathias 'Zanka' Jørgensen på Instagram, så har de nu fået klarhed over det store spørgsmål. 

Viktor Fischer er nemlig på Roskilde Festival. Det afslører en story på Zankas private Instagram-konto, som kan ses på billedet herunder. Her joker Zanka med, at han har fundet Viktor Fischer, hvilket han gør med teksten "spottet". 

Dermed lader det til, at den tidligere FC København-stjerne Viktor Fischer hygger sig gevaldigt i selskab med sin gamle holdkammerat fra FCK. Han har i hvert fald et solidt smil plantet på læberne.

Fischers lejekontrakt med AIK løber hele året, men skulle AIK rive den i stykker, så er der ifølge belgiske medier ikke plads til ham i Royal Antwerp, som ejer ham. Derfor er det den svenske klub selv, som skal finde en klub, der vil overtage ham for resten af året. Fischer selv ligner dog ikke en, som har vildt travlt.