Zlatan-sang topper svensk hitliste
Illustration
Skandinavien

Zlatan-sang topper svensk hitliste

Versionen af den svenske nationalmelodi, hvor Zlatan Ibrahimovic reciterer teksten, ligger nummer ét på Digilisten i Sverige. 

Zlatan Ibrahimovic' popularitet i Sverige smitter nu af på de svenske musik-hitlister. En sang hvor Zlatan Ibrahimovic optræder i, topper således nu den svenske musikhitliste Digilisten.

Den svenske angriber har for nylig indspillet en version af den svenske nationalmelodi Du gamla, du fria som en del af en reklamefilm for bilfirmaet Volvo, og det er denne sang, der nu er nummer et på den musikhitlisten Digilisten, der er baseret på de mest downloadede sange i Sverige. 

I reklamefilmen, hvor musikken er det store tema, reciterer Zlatan Ibrahimovic den svenske nationalmelodi til tonerne af elektronisk underlægningsmusik, mens man ser ham i forskellige klassiske svenske omgivelser.

Reklamen med Zlatan Ibramimovic er blevet enormt populær og er allerede blevet vist fire millioner gange på YouTube på bare tre uger - nu er musikken i sig selv altså blevet et hit, selvom selve nationalmelodien er skrevet tilbage i 1844.

Se reklamen og hør musikken i nedenstående YouTube-klip.