Spil

Bliv blackjack champ og vind en tur til Fabulous Las Vegas - sidste chance i aften!

Det er absolut sidste chance i aften, hvis du vil have fingrene i en af de fem finalepladser i vores store blackjackkonkurrence om en rejse for to til Fabulous Las Vegas til en værdi af 10.000 kroner.10.000 kr.

Vi nærmer os afslutningen i vores store blackjack turnering i samarbejde med Nordicbet.com, og i aften afholder vi sidste kvalifikationsheat, hvor der er en af de eftertragtede finalepladser på højkant og 2.000 kroner i cool kontanter til deling mellem de 10 bedste spillere. Skal finalepladsen blive din?

Inviter en god ven med til byen der aldrig sover. Den ultimative drengerøvstur. Det er hvad der er på højkant i vores nye Blackjack Champs turnering, der afholdes i samarbejde med NordicBet. Den bedste til dette ædle spil vinder en rejse for to til Fabulous Las Vegas til en værdi af 10.000 kroner.

Det eneste det kræver for at være med i konurrencen er, at du spiller blackjack en torsdag aften i oktober hos NordicBet. Det skal bare være i tidsrummet fra kl. 19.00 til 23.00, og så er du med i konkurrencen om rejsen til Fabulous Las Vegas!

Turneringen foregår hver torsdag i oktober (1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 29/10), og du kan spille med i en eller flere turneringer.

Præmier for 2000 kr. hver torsdag:

1. pladsen: 600 kr. + finaleplads om Las Vegas-tur
2. pladsen: 400 kr.
3. pladsen: 300 kr.
4. til 10. pladsen: 100 kr.

Finalen:

1. præmie: Las Vegas-tur for to personer.

Finalen afholdes på den den trendy natklub B41 i København. Fem bærbare computere stilles til rådighed for de fem finalister, der får hver 1000 kr. på deres NordicBet-konto at spille black jack for. Spilleren der efter 45 minutter har fået de 1000 kr. til at yngle mest vinder rejsen til Las Vegas for to (værdi 10.000 kr).

Sådan spiller du med:

- For at deltage i turneringen skal du spille om rigtige penge ved et af NordicBets mange blackjack-borde, indsatser for alle beløb fra 0,20 Euro pr. runde og op tæller med.

- Du skal spille mindst 100 runder blackjack for at deltage i turneringen (det tager cirka 10 minutter at spille 100 runder). Mindste indsats pr. runde er 0,20 Euro. Spiller man for mindre end det kan ikke vinde præmier.

- Stillingen i turneringen opdateres løbende automatisk til venstre for spillet. Dit resultat bliver vist med mørkegrøn, hvis du har spillet 0-99 spillerunder, og med lysegrøn, når du har spillet mindst 100 runder.

- Turneringen afgøres efter bedst totale udbetalingsprocent (Total gevinst / total indsats). Det vil sige, at vinderen af turneringen er den, der vinder mest procentvist i forhold til indsatsen.

- Turneringen er kun for danskere.