Spil

Spil: Fulham skal rejse sig

Roy Hodgson var aktiv på transfermarkedets sidste timer, og sikrede sig blandt andet forstærkning fra Roma og Aston Villa


Onsdag 21.00
Fulham - Portsmouth 1
Odds 1,70 Nordicbet

Ja, det vil sige, at jeg formoder, at der er tale om forstærkninger, siden han henter dem, men de kan selvfølgelig også være hentet for lige at løfte en advarende pegefinger mod den nuværende trup, der ikke har gjort det godt på det seneste.

I weekenden tabte de hjemme til Aston Villa, hvilket var sjette ligakamp i træk uden sejr. Sært nok har de ikke vundet, siden de hamrede Manchester United med 3-0 på hjemmebane.

Men efter weekendens skuffende hjemmenederlag, må der komme en reaktion, og en sådan har Hodgson også fået de to første gange i denne sæson, hvor holdet har tabt på Craven Cottage.

Begge gange er der svaret igen med sejr i den efterfølgende hjemmekamp, og jeg satser på alle gode gange tre.

Portsmouth tabte ude mod Manchester City i søndags, hvilket var ottende nederlag på udebane i 11 kampe. De har taget point hos Wolves, som har beskedne »3-3-6« på hjemmebane.

De har taget point hos Hull, som har »4-4-3«, samt hos Sunderland, der har »5-3-2« på eget græs. De har i det hele taget kun formået at tage point fra ét mandskab, der ligger blandt
rækkens 12 øverste i hele den ganske sæson. Og Fulham ligger nummer 11.

Fulham åbnede sæsonen med at vinde 1-0 ude over denne modstander. De har vundet fem af de seneste otte hjemmekampe mod denne modstander.

Følg løbende med på tipsbladet.dk/spil, hvor spilekspert Jacob Hansen deler ud af sine forslag

Følg kampen live her