Spil

Spil: Tæt på Craven Cottage

På den ene side finder jeg oddsene på hjemmesejren for fristende at jagte.


Tirsdag 21.00
Fulham - Burnley under 2,5 mål
Odds 1,70 Bet24

For det er vel ret beset forbløffende, at man kan score sig odds 1,80 mod et hold, der har hentet et point i 12 udekampe! Men Fulham har ikke været videre overbevisende på det seneste, og derfor vælger jeg i stedet at vende blikket mod en satsning på en målfattig kamp.

Jeg kan ikke forestille mig, at Burnley pludselig kommer blæsende ud over stepperne og angriber fra alle vinkler. Det har de ihvertfald ikke haft specielt meget held med indtil videre.

De har ikke scoret i deres fem seneste udekampe, og den eneste af disse, som ikke gik »under 2,5 mål«, var udekampen mod Manchester United.

Det sætter vi lige overfor Fulham, som i deres fem seneste ligakampe kun har præsteret én scoring. Det var på hjemmebane mod Portsmouth i sidste uge.

Deres fire seneste hjemmekampe er endt 0-0 mod Tottenham, 1-0 over Swindon i pokalen, 0-2 mod Aston Villa, samt altså 1-0 over Portsmouth. Alle disse fem ligakampe har højst haft to scoringer.

Den første kamp mellem disse to, i december, endte 1-1, og jeg synes, at oddsene er værd at prøve af på endnu en målfattig dyst.

Følg kampen live her

Forslaget indgår i Tipsbladets regnskab