• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

AaB-boss: Vi skal nyde Jönsson mens vi kan

AaB-boss: Vi skal nyde Jönsson mens vi kan
Illustration

AaB's sportschef Allan Gaarde finder det urealistisk at tilknytte Rasmus Jönsson permanent. 

Af Martin Davidsen

AaB har haft god gavn af den svenske angriber Rasmus Jönsson, der i sommer blev lejet i Wolfsburg. Angriberen har bidraget godt til den nordjyske offensiv, hvor han ikke kun har leveret en håndfuld mål, men også fungeret glimrende som spilstation og oplægger. 

Det er dog tvivlsomt, at AaB også får gavn af Jönsson efter denne sæson, for angriberens lejemål udløber til juni, og den bliver næppe vekslet til en permanent aftale. 

AaB-sportschef Allan Gaarde glæder sig ikke desto mindre over Jönssons præstationer i den nordjyske klub. 

- Det er gået som håbet med Rasmus. Vi vidste godt, at han havde haft nogle skader, og det var en af grundende til, at vi overhovedet kunne tiltrække en spiller som ham. Vores stab og Rasmus har arbejdet hårdt på at kunne spille hele kampe, og han er kun blevet bedre og bedre, siger Allan Gaarde til tipsbladet.dk.

Han anser det ikke som realistisk, at AaB kan tilknytte Rasmus Jönsson efter denne sæson. 

- En del af lejeaftalen er, at Rasmus skal tilbage til Wolfsburg efter sæsonen. Det har været aftalen fra dag ét. Dermed ikke sagt, at vi ikke vil forsøge at lave en ny aftale, men vi må også sige, at det ser urealistisk ud. Wolfsburgs ide med at sende Rasmus til Aalborg var at få en bedre spiller tilbage. Det får de, men de har givet mange penge for ham, og hvis vi skal have ham permanent, skal vi løfte en økonomi, vi ikke er i stand til, siger Allan Gaarde. 

Rasmus Jönssons agent udtalte tirsdag, at der er flere klubber, der holder øje med angriberen, men endnu er intet afklaret om fremtiden. I AaB afventer man ligeledes situationen, omend Allan Gaarde tvivler på, at svenskeren også er i Aalborg efter denne sæson.  

- Lige nu er fokus på at præstere, og vi har enormt mange kampe foran os de næste måneder. Så kommer der en sommerpause, hvor vi må se, hvad der sker, men realistisk set kan vi ikke være med, og vi må nyde Rasmus Jönsson så længe vi kan, siger han. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus