• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AaB-træner vil have mere ud af profil: Vi har ikke råd til luksusspillere

Foto: Jan Christensen/Getty Images

AaB vil gerne have flere assist, afslutninger og mål ud af Kasper Kusk, der i øjeblikket underpræsterer, lyder det fra cheftræneren.

Af Victor Risager

AaB tog hul på sæsonen i Superligaen mod Superliga-oprykkerne Lyngby Boldklub i weekenden, og i det opgør løb oprykkerne overraskende med en sejr på to mål.

Efter den kamp har AaB’s offensivprofil Kasper Kusk fået kritik for sine seneste præstationer, der ikke er på samme niveau, som de var, da AaB vandt det danske mesterskab i 2014. I sine seneste ni kampe for AaB har Kasper Kusk således kun leveret to oplæg til mål. 

Og cheftræner Jacob Friis anerkender, at offensivspilleren i øjeblikket underpræsterer.

- Kigger man på de hårde fakta, er jeg enig i, at han underpræsterer i øjeblikket. Vi vil gerne have flere assister, afslutninger og mål ud af ham, men vi vil også gerne have, at han fylder noget og arbejder for holdet, når det går den anden vej. Vi har ikke råd til luksusspillere, siger Jacob Friis til Nordjyske.

Kasper Kusk bliver imidlertid rost af cheftræneren for sit defensive arbejde mod Lyngby Boldklub, og når det er i orden, skal de andre ting nok komme, tror Jacob Friis.

AaB skal i den kommende spillerunde møde SønderjyskE.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.