• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ehrhorn1

AaB afviser AK-rolle trods uskarphed

AaB afviser AK-rolle trods uskarphed
Foto: Jens Dresling/Polfoto

AaB viste sig yderst uskarpe mandag i Farum, men det får ikke klubben til at overveje at bringe Anders K. Jacobsen i spil.

Af Ehrhorn1

I AaB har man fået en blandet start på den nye sæson i Alka Superligaen. Efter høst i de to første kampe blev nordjyderne besejret mandag aften, da formsvage FC Nordsjælland tog alle tre points på eget kunstgræs. Et opgør hvor gæsterne ellers havde store tilbud undervejs, men hvor AaB ikke formåede at finde skarpheden frem. 

Dette har været et generelt problem i sæsonens tre første kampe trods fire points på kontoen. En af løsningerne kunne være målslugeren Anders K. Jacobsen, der har været ude af holdet siden det blev kendt, at han til nytår skifter til OB. I AaB overvejer cheftræner Lars Søndergaard dog ikke et scenarie med AK i front: 

- Lige i øjeblikket er der truffet en beslutning om, at AK ikke er med i truppen, og jeg synes jo også, at Lukas Spalvis kom ind og gjorde det godt mod Nordsjælland, siger Lars Søndergaard til Nordjyske og fortsætter: 
 
- Nicklas Helenius så lovende ud i opstarten, hvor han scorede en del, og der var der ingen, der stillede spørgsmålstegn ved udeladelsen af AK. På et tidspunkt skal vores andre angribere nok få puttet boldene i kassen. Det er jeg sikker på, fastslår cheftræneren.
 
Anders K. Jacobsen var med ti scoringer blandt de største profiler i den forgangne sæson.
Anbefalede artikler