• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Kjetil Wæhler skifter noget overraskende til fra AaB til svenske IFK Göteborg. Her får han en toårig kontrakt.

Af Kim Damsgaard Pedersen

AaB's norske forsvarsspiller Kjetil Wæhler skifter til IFK Göteborg med øjeblikkelig virkning. Nordmanden skifter et halvt år før kontraktudløb med AaB, og det selv om nordjyderne og Wæhler har forhandlet kontrakt gennem et stykke tid. Nordmanden skulle gå ned i løn, hvis opholdet i Nordjylland skulle forlænges, men det bliver altså slet ikke aktuelt.

- Vi ville meget gerne have beholdt Kjetil, som også havde AaB som sit førstevalg, men desværre har vi i øjeblikket ikke det økonomiske råderum til at kunne forlænge aftalen, der havde udløb til sommer, siger Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Kjetil har været en krumtap i vores forsvar og en eksemplarisk repræsentant for AaB både på og uden for banen, og selvom vi er ærgerlige over, at vores veje nu skilles, så har vi forståelse for hans valg og ønsker ham og familien al mulig held og lykke fremover, siger sportsdirektøren.

Kjetil Wæhler selv havde forventet, at han skulle slutte sin karriere i Aalborg, og derfor er han også ærgerlig over afskeden.

- Jeg har haft tre rigtig fine år i AaB og Aalborg, hvor både jeg og min familie trives, siger han.

- Derfor er det også meget vemodigt at bryde op, men situationen er, som den er, og det har naturligvis stor betydning, at jeg har fremtiden på plads for de kommende to år, der nu byder på et uventet, nyt kapitel, siger den nu forhenværende AaB-spiller.