Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-boss om salg: Udsigten til spilletid var lang

Rasmus Thellufsen havde haft svært ved at spille sig på holdet i AaB, vurderer sportschef Inge André Olsen. Han ønsker kantspilleren held og lykke i Lyngby Boldklub.

Lyngby Boldklub får forstærket offensiven med det netop præsenterede indkøb af 23-årige Rasmus Thellufsen, men salget efterlader omvendt ikke et hul i AaB-truppen.

Det fortæller sportschef Inge André Olsen, der i stedet håber, at kantspilleren kan fortsætte sin udvikling hos Superliga-rivalerne.

- Rasmus er en god fyr og en dygtig spiller, men vi har i øjeblikket hård konkurrence på de offensive positioner, og Rasmus’ udsigt til spilletid var efterhånden lang.

- Derfor har vi været enige med Rasmus i, at han har brug for et andet sted til at kickstarte sin karriere, og her er vi kommet overens med Lyngby om et skifte, og vi ønsker Rasmus al mulig held og lykke fremover, siger AaB-bossen til klubbens hjemmeside.

Rasmus Thellufsen var i sidste sæson udlejet til tyske Hansa Rostock, men i hele sin karriere har han været ejet af AaB, som han debuterede for i 2016. 

- Selvfølgelig er det vemodigt at forlade AaB, men omvendt var jeg i sidste sæson i Tyskland, så det er ikke fremmed for mig at spille i en anden trøje, og jeg er super glad for min nye udfordring i Lyngby.

- Jeg vil gerne takke alle i AaB for vores tid sammen, og jeg ønsker kun klubben det bedste, siger kantspilleren til AaB's hjemmeside.

Rasmus Thellufsen nåede at spille 76 kampe for AaB's førstehold.