• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AaB-boss om transfervarm profil: Der skal mere end 19 millioner til

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det bliver ikke billigt, hvis en klub skal vriste den portugisiske midtbanekriger fra AaB.

Af Victor Risager

Der var nok ikke mange Superliga-fans, der havde hørt om Pedro Ferreira, inden han kom til AaB fra den næstbedste portugisiske række for knap et halvt år siden, men nu er historien en anden.

Pedro Ferreira har med en række gode præstationer etableret sig som en af nordjydernes bedste spillere, og allerede nu har der været rygter om et skifte til en større adresse. Både franske Bordeaux og russiske klubber har på rygtebasis været sat i forbindelse med portugiseren.

Læs også:Fem på affyringsrampen: Disse Superliga-stjerner har fremtiden på spil

I AaB har man imidlertid ikke planer om at sælge, medmindre der kommer et rigtig stort tilbud på bordet. Det siger sportschef Inge Andre Olsen til Eurosport.

- Det er jo fantastisk dejligt for en klub og en spiller, at der er interesse, og at der snakkes om spilleren. Det betyder jo bare, at vi har gjort noget rigtigt i at hente ham. Pedro har været fremragende og er kommet til AaB og har vist sig frem.

- Når det er sagt, skal der et rigtig stort tilbud til, før Pedro skal forlade AaB. Som udgangspunkt skal han ikke nogle steder. Det er 99 procent sikkert, at han bliver.

Læs også:AaB-boss arbejder på salg: Det ser positivt ud

- Med et rigtig stort bud snakker vi ikke to millioner euro eller to og en halv millioner euro (ca. 15-19 millioner kroner, red.), som mange måske tænker. Vi snakker rigtig store penge, siger Inge Andre Olsen til Eurosport.

Pedro Ferreira, 23 år, har kontrakt med AaB frem til sommeren 2024.

Se hele klippet med Inge Andre Olsen, der også kommenterer på rygterne offensivspilleren Martin Samuelsen og mere, i videoen øverst i artiklen. 

Læs også:Medie: FC København byder på tidligere dansk landsholdsspiller

Læs også:- Superligaen har ikke plads til at udsætte kampe