• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Medie: FC København byder på tidligere dansk landsholdsspiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den 27-årige midtbanespiller sættes i forbindelse med et skifte til Superliga-klubben.

Af Victor Risager

FC København har efter sigende fremsendt et bud på den tidligere danske landsholdsspiller Lukas Lerager. Det skriver den normalt velinformerede Gianluca Di Marzio.

Allerede i sidste uge blev FC København nævnt som en bejler til den 27-årige dansker af B.T. Sport, som skrev, at københavnerne havde forhørt sig om Lukas Lerager hos klubben Genoa.

Læs også:Stage: Bundu-handel var en no-brainer

Siden har den danske midtbanespiller været sat i forbindelse med et skifte til Serie A-konkurrenterne Torino, men det ser ikke ud til at blive en realitet. Torino henter efter alt at dømme Rolando Mandragora fra Udinese i stedet.

Og nu har FC København så budt på Lerager, lyder det fra Gianluca Di Marzio. Der skal være tale om en lejeaftale til knap 3,75 millioner kroner med en købsobligation på 26,25 millioner kroner.

Læs også:- Superligaen har ikke plads til at udsætte kampe

At der indgår en købsobligation frem for en købsoption skal være vigtigt for Genoa. Det var det store problem i forhandlingerne med Torino, der ville have en købsoption, har italienske medier skrevet.

FC København har i dette transfervindue lejet Mustapha Bundu fra Anderlecht for resten af sæsonen, mens de samtidig har sagt farvel til fire spillere, heriblandt Ragnar Sigurdsson og Robert Mudrazija.

Københavnerne har været meldt ude efter en ny midtbanespiller i januar, og det kan altså blive Lukas Lerager, som har spillet for Genoa i knap to år. Han har desuden ti landskampe for Danmark på cv’et, men har ikke været udtaget siden 2019. 

Læs også:Kæmpe millionregning for tests i danske topklubber

Læs også:Tilfreds AGF-chef efter stort nederlag med tenniscifre

Læs også:Bekymret AaB-profil: Vi kan på ingen måde være tilfredse