• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

Tilfreds AGF-chef efter stort nederlag med tenniscifre

Foto: Jan Christensen/Getty Images

6-1 til FC København stod der på måltavlen efter onsdagens testkamp mod AGF, men cheftræner David Nielsen så alligevel gode takter fra sine spillere i opgøret.

Af Mathias Høj Jensen

AGFs cheftræner David Nielsen var ganske tilfreds med spillernes præstation i onsdagens træningskamp mod FC København, der endte med et nederlag på hele 6-1.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

Hjemme på eget træningsanlæg tog FC København imod AGF i en træningskamp på 3x45 minutter. Gæsterne var bagud 2-1 efter de første 90 minutter, inden hjemmeholdet satte kniven ind i de sidste 45 minutter med fire scoringer.

Flere unge spillere fik chancen for AGF i opgøret, og efter kampen var David Nielsen heller ikke så bekymret for det endelige resultat.

- Vi er i flere perioder farlige, og vi skaber egentlig det, vi skal. Samtidig forsvarer vi os fint mod et godt hold. Så det er rigtig stærkt, at vi holder kampen så jævnbyrdig og intens, som vi gør langt hen i kampen, inden det så bliver noget helt andet i ekstratiden, siger David Nielsen.

Onsdagens kamp var den sidste test for begge mandskaber, inden forårspremieren i 3F Superligaen.

AGF gæster Vejle Boldklub i den første kamp efter vinterpuasen, mens FC København skal på besøg i det nordjyske hos AaB.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus