• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

AaB har flere penge til indkøb: Har ofret meget

Foto: Getty Images

Superliga-klubben AaB skal på spillerjagt frem mod den kommende sæson.

Af Torsten Kjems Hansen

Tidligere på ugen meddelte AaB-spillere Oscar Hiljemark, at han indstiller den aktive karriere og overgår til en rolle som assistenttræner i Superliga-klubben.

Og netop det jobskifte har været med til at give sportschef Inge André Olsen flere midler i pengepungen, når han skal finde en afløser til midtbanen frem mod sæsonstarten. Hiljemark var en af de mest løntunge spillere i AaB-truppen, og der er tale om en betydelig lønnedgang i skiftet til at blive assistenttræner.

- Det siger sig selv. Oscar kom hertil som en topspiller, og han blev betalt derefter. Derfor har Oscar også måttet ofre meget, nu når han er overgået til en ny rolle, men vores forhandlinger med Oscar og hans agent har altid været fornuftige.

- Vi har fundet en god balance og en løsning, som er god for både Oscar og os, siger Inge André Olsen til nordjyske.dk

Oscar Hiljemark blev hentet til AaB i den seneste sommers noget forsinkede transferviundue, der først lukkede i oktober.

Han var udset til at blive den store leder på midtbane, men i stedet har opholdet i AaB været plaget af skade på skade, hvilket altså til sidst fik ham til at tage beslutningen om at indstille karrieren.

AaB døjer også med fraværet af anfører Lucas Andersen, der i slutningen af sæsonen pådrog sig en ny slem skade, så Inge André Olsen skal på jagt efter forstærkninger til truppen og i første omgang handler det om at få midtbane-sammensætningen til at blive et hit.

Se alle Superliga-truppernes sommer-transfers her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020