• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AaB henter fodboldchef i FC Nordsjælland

Foto: Jan Christensen/Getty Images

AaB har ansat Søren Krogh som ny fodboldchef. Han forlader dermed FC Nordsjælland efter en årrække i Farum.

Af Ole Hoffskov

AaB har i et stykke tid været på udkig efter en mand til at bestride den nyoprettede stilling som fodboldchef, og nu har nordjyderne fundet den rette.

Han er fundet i Farum hos ligarivalerne fra FC Nordsjælland.

Valget er således faldet på Søren Krogh, der lige nu er assisterende træner for Flemming Pedersen i FC Nordsjælland. Søren Krogh rykker teltpælene til Aalborg 1. januar og starter i sin nye stilling.

- At hente Søren Krogh til AaB som fodboldchef betragter vi som et kæmpe scoop for vores klub, og vi har igennem længere tid tilstræbt at få præcis denne brik på plads, siger AaB's administrerende direktør Thomas Bælum i en pressemeddelelse og tilføjer:

Læs også:Jan Bech om Oscar-gate: Jeg var som alle mulige andre BIF-fans frustreret

- Søren Krogh kommer udover med sin sympatiske og seriøse personlighed med enorm erfaring fra et af Danmarks allerstærkeste talentmiljøer, hvor han i otte-ni år har været med til at producere et utal af spillere til højeste niveau og efterfølgende store spillersalg, hvilket er kompetencer og erfaringer vi ser frem til at kombinere med vores eget dygtige set up i AaB Talent.

Thomas Bælum kaster også lys over, hvad det er, Søren Krogh skal beskæftige sig med i AaB.

- Som fodboldchef får Søren Krogh ansvarsområder med tråde ind i Superligatruppen, Superliga-trænerstaben og ned gennem systemet i AaB Talent, og vi får nu tilført nye øjne og nye færdigheder til at udvikle og supplere vores i forvejen velkvalificerede folk i AaB, lyder det fra Thomas Bælum.

AaB's kommende fodboldchef glæder sig til de udfordringer, der venter i det nordlige Jylland.

Læs også:Ekspert: Disse to Brøndby-spillere har været for dyre

- Helt grundlæggende er jeg igennem samtaler med forskellige folk i AaB, blevet bekræftet i det indtryk, jeg i forvejen havde af klubben, nemlig at AaB er en klub med en masse gode mennesker og ordentlige værdier, siger Søren Krogh og tilføjer:

- Den del er vigtig for mig, ligesom jeg ser et kæmpe potentiale i AaB, hvor jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer og arbejde sammen med en række dygtige mennesker, hvor vi som team skal flytte klubben fremad, påpeger Søren Krogh.

- Jeg er ydmyg og taknemmelig for den tid, jeg har haft i FC Nordsjælland, og nu går jeg lige så ydmygt og dedikeret ind til et forhåbentligt langt og givende samarbejde med AaB med vellykkede resultater på flere parametre, slutter Søren Krogh.

Med fodboldchefen på plads mangler AaB nu kun at ansætte en sportschef. 

Læs også:Har Brøndby været en god investering? Her er Jan Bech Andersens svar

Læs også:Livsfarligt angreb på bus skaber frygt blandt FCM-fans: Bliver hjemme

Læs også:Jan Bech om Zorniger-exit: Måtte gå for meget på kompromis

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.