• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AaB kan afslutte historisk runde: Aldrig set før

Foto: Getty Images

Udesejre sker, men det er aldrig sket tidligere, at alle kampe i den samme Superliga-runde er endt med udelukkende udesejre.

Af Oliver Okstrøm

Det har på mange måde været en speciel runde i Superligaen. Der har været en stor målfest mellem Randers og FC Nordsjælland med syv kasser, AC Horsens lavede et fremragende comeback mod SønderjyskE og så var der godt med dramatik til sidst mellem Brøndby og FC København.

Det er bare et lille udsnit af denne rundes kampe hidtil, hvor de fem, som nu er spillet, alle har det til fælles, at det er endt med udesejre.

Hvis det bliver til en AaB-sejr mandag aften i deres kamp mod Lyngby, så vil det være første gang nogensinde i Superligaens historie, at alle seks kampe i en runde er endt med rene udesejre. Det melder DBU-statistikerne fra Danskfodbold.com.

Det kommer desuden efter en lille korrespondence mellem to brugere på Twitter, hvor svaret altså kom frem. Det er aldrig sket før med seks udesejre.

Endvidere er det bemærkelsesværdigt, at det er en situation, som kommer i en tid, hvor der ikke er tilskuere på stadion, og derfor puster det til teorien om, at de almindelige fordele ved at være på hjemmebane er ophævet.

Kampen mellem Lyngby og AaB spilles mandag klokken 19, og den sendes direkte på TV3 Sport.

I optakten til kampen er der meget andet, som man skal være opmærksom på ved kampen mellem Lyngby og AaB. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus