Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-legende er på vej tilbage til den nordjyske klub

Thomas Augustinussen ser ud til at være på vej tilbage til trænerstaben i AaB som en del af en såkaldt trænerrokade.

Tilbage i januar 2019 stoppede Thomas Augustinussen med at være en del af trænerteamet i AaB. Dengang tog han efterfølgende et job i forsikringsbranchen, men nu ser det ud til, at han er på vej tilbage.

Det skriver B.T.

Læs også:AaB vil i transfermarkedet: Kigger efter forstærkninger til alle kæder

Her bliver det berettet, at aalborgenserne har planer om at præsentere den tidligere midtbaneprofil som ny mand. Her skulle det tilmed være som en del af en såkaldt trænerrokade, som man endnu ikke har fået fastlagt, hvad dækker over.

Her vil det se ud til, at Thomas Augustinussen kommer til at være med i staben resten af denne sæson, hvor AaB er med i mesterskabsspillet. Her er det dog ikke gået specielt godt for nordjyderne, der endnu ikke har fået point.

Læs også:Jores Okore afhørt af politiet: Et naturligt led i efterforskningen

Inden længe har AaB dog muligheden for at hente et trofæ, når de møder Sønderjyske i pokalfinalen, der spilles i Esbjerg 1. juli. Dermed får de en uges tid til at få trænerne på plads inden, hvis 'Augu' kommer ind onsdag.

Augustinussen nåede at spille 420 officielle kampe for AaB, hvor han var med til at vinde mesterskabet i både 2008 og 2014 som spiller.

Læs også:Scorer kassen: Så meget får AaB for Oliver Abildgaard

Læs også:Thorsteinsson efter hattrick mod FCM: Aner ikke hvor målene kommer fra

Læs også:Kørte bil med 2,26 i promille: Tidligere OB-profil skal i fængsel