• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

AaB og Thelander forlænger til 2016

AaB og Thelander forlænger til 2016
Illustration

AaB og Rasmus Thelander er blevet enige om en forlængelse af samarbejdet, så han spiller i den nordjyske klub til sommeren 2016.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Rasmus Thelander har forlænget sin kontrakt med AaB, så den nu løber frem til sommeren 2016. Det meddeler klubben her til formiddag på deres hjemmeside.

Midterforsvareren viste sit værd i efteråret, da han spillede med stor autoritet i sæsonens første ti kampe. Siden mistede han sin plads til Kenneth Emil Petersen. Alligevel har han nu forlænget den aftale, der stod til udløb til sommer.

- Jeg er faldet utrolig godt til i Aalborg og i AaB, hvor jeg har udviklet mit spil meget. Vi har et fedt hold og en god klub med et suverænt fællesskab, og i første omgang kan vi kigge frem mod et spændende halvår. For mit eget vedkommende er jeg glad for at have vist klubben og supporterne, at jeg kan begå mig i Superligaen, og selvfølgelig har jeg smag for mere, hvorfor min målsætning helt klart er at blive en profil for AaB, siger Rasmus Thelander.

I AaB-lejren glæder de sig også over at have sikret sig Thelander på en længerevarende kontrakt.

- Rasmus har udviklet sig meget i sin tid i AaB, og ikke mindst i efteråret viste han, at han har Superliga-klasse. Som person er Rasmus lærevillig og yderst professionel, og vi har store forhåbninger om, at han i fortsættelsen vil træde endnu mere i karakter på vores hold, siger sportschef Allan Gaarde.

22-årige Thelander er på sigt udset til at afløse Lasse Nielsen i AaB's startellever. Nielsen forlader klubben senest ved kontraktudløb til sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus