Video : Tipsbladet
Superliga

AaB på spillerjagt: Nu giver vi den fuld gas

Hvis salget af Mathias Ross falder på plads, skal AaB ud og finde en ny stopper, bekræfter sportschefen over for Nordjyske.

Det er formentlig blot et spørgsmål om tid, før Mathias Ross er fortid i AaB.

Onsdag formiddag kunne nordjyderne selv meddele i en børsmeddelelse, at man forhandler med en udenlandsk klub om et salg, og flere medier har siden skrevet, at stopperen er på vej til Tyrkiet for at færdiggøre et skifte til Galatasaray.

Og hvis alt går i orden med den transfer, skal AaB på jagt efter en ny stopper. Det fastslår sportschef Inge André Olsen over for Nordjyske.

Foruden Mathias Ross råder AaB således kun over to spillere, der er naturlige midtstoppere, nemlig Daniel Granli og Lars Kramer. Det er ganske klart for lidt, så Aalborg-klubben vil gå på spillerjagt blandt kontraktfrie spillere.

- Så skal vi have en anden stopper ind [hvis Ross-salget går igennem, red.]. Vi har i forvejen kigget på nogle interessante transferfrie forsvarsspillere, som vi har haft i kikkerten med henblik på januar måneds transfervindue. Nu giver vi den fuld gas på de sonderinger, siger Inge André Olsen til Nordjyske.

AaB kan hente spillere, der blev kontraktfri inden transfervinduet i Danmark lukkede onsdag den 31. august 23.59. Spillere, der er blevet løst fra deres kontrakter efterfølgende, kan ikke skifte til en dansk klub før januar.