• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AaB-profil: Jeg tror, FCK og FCM opruster voldsomt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lucas Andersen forventer, at både FC København og FC Midtjylland giver den gas i sommerens transfervindue.

Af Ole Hoffskov

FC København kan søndag sætte dødsstødet ind på FC Midtjylland, hvis hovedstadsklubben vinder over Randers FC. Sker det, kan de godt putte champagnen på køl i FCK - så bliver der nemlig fest i Parken i næste weekend.

FC Midtjylland har dog stadig en chance for at fravriste FC København det danske mesterskab, der som bekendt også giver en god mulighed for at kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

Det store spørgsmål er, hvem der vil være bedst at få kronet som mestre for dansk fodbold generelt?

Ekstra Bladet har sprugt AaB-profilen Lucas Andersen, der har mest fidus til FC København, men samidig tror, at det er udsigt til et heftigt transfervindue i både København og på Heden.

- Det vil nok være FCK, hvis du tænker på, hvem der er bedst rustet til at spille i Europa. Der har FCK bevist gennem lang tid, at de har klassen og rutinen til at præstere år efter år. Jeg tror, begge mandskaber vil opruste voldsomt til sommer uanset hvad, siger Lucas Andersen til avisen.

Hvis både FC København og FC Midtjylland vinder i den kommende runde, vil "løverne" rent matematisk stadig ikke kunne kalde sig for danske mestre, men målscoreren er så meget i FCK's favør, at det ikke er realistisk, at FCM kan overhale Jess Thorups mandskab i sidste runde.

FC Midtjylland møder Silkeborg IF mandag aften.