AaB skyder sig over stregen

De aalborgensiske krigere bankede Randers FC med 4-1, og kravler dermed lige nøjagtig over nedrykningsstregen.

AaB er ved at finde de gamle takter frem igen, og sejrede her til aften 4-1 over et Randers-mandskab, der for alvor skal til at tage sig sammen, hvis de ikke vil tilbringe næste sæson i 1. division.

De tre point til AaB betyder, at den nordjyske klub nu, for første gang i lang tid, er at finde over nedrykningsstregen.

Det første mål faldt allerede efter 3 minutters spil, og det var AaB, der bragte sig foran ved en scoring fra den brasilianske højrefløj, Kayke Rodriguez.

Jeppe Curth udbyggede føringen efter 29 minutter på et hovedstød, og minuttet efter blev selvsamme Curth skiftet ud med Lucas Andersen grundet en skade.

Anders Due sluttede en flot halvleg af for AaB ved at score til 3-0 i det 45. minut.

Randers FC reducerede føringen i det 63. minut, da Lasse Rise spillede Mikkel Beckmann fri til en scoring.

Spændingen udeblev, idet AaB efter 66 minutter tildeles et straffespark, som ”Duncan” sikkert eksekverede til kampens resultat, 4-1.