• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Jakob Ahlmann, som har kontraktudløb med AaB til sommer, har en god dialog med klubben, og han forventer, at han underskriver en ny aftale med nordjyderne.

Af Kim Damsgaard Pedersen

Patrick Kristensen har i det meste af efteråret spillet venstre back i AaB, men i de sidste seks kampe var det Jakob Ahlmann, der optog pladsen i Kristensens skadesfravær. Ahlmann, som selv missede det meste af sidste sæson på grund af en lyskeskade, har kontraktudløb med klubben til sommer, men noget tyder på, at den aftale nemt kunne blive forlænget.

- Vi har været en rigtig god dialog indtil nu. Jeg regner med, at det bliver til en forlængelse, selv om der ikke er skrevet under på noget endnu. For mit vedkommende er vi ikke langt fra hinanden, siger Ahlmann til tipsbladet.dk.

I flere omgange har Patrick Kristensen sagt, at han gerne vil spille på midtbanen, og hvis det bliver en virkelighed, ser det ud til, at vejen til holdet er banet for Ahlmann, som ellers har konkurrence fra argentinske Lucho.

- Spilletiden er selvsagt vigtig, og jeg kan se gode muligheder for at bide mig fast på længere sigt. Derfor synes jeg, at forudsætningerne i AaB er gode for mig. Der er selvfølgelig aldrig garantier i fodbold, men det betyder meget for mig, at jeg kan se muligheder i den klub, jeg spiller i, og det kan jeg i AaB. Jeg er rigtig glad for at spille i AaB, så jeg vil gerne blive, siger han.

Jakob Ahlmann blev hentet til AaB i 2009, hvor nordjyderne købte ham fri af en kontrakt i FC Midtjylland.

Superliga

Optakt: Randers FC - Esbjerg fB

Randers har noget på spil, men er afhængig af et Horsens-pointtab, mens Esbjerg omvendt allerede er rykket ud og spil...

Mere Superliga

Fokus