AaB-transfer på vej: Måske falder det på plads inden for et par dage
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AaB-transfer på vej: Måske falder det på plads inden for et par dage

Daniel Granli er officiel AIK-spiller igen, men AaB er tæt på at hente ham permanent. Agenten forudser, at skiftet kan falde på plads inden længe.

Går alt vel, bliver Daniel Granli AaB-spiller inden for kort tid.

Den norske forsvarsspiller var i efteråret lejet ud til klubben, men aftalen udløb ved årsskiftet. Både klubben, spilleren og hans agent har dog talt varmt om at veksle lejekontrakten til en permanent aftale, og ifølge sidstnævnte nærmer det sig.

Granlis agent, Fredrik Risp, fortæller, at der endnu ikke er en afklaring med AaB, der har en købsklausul på spilleren, men at det nærmer sig.

- Vi er i dialog med Aalborg om at få en permanent løsning, men vi er ikke rigtig i mål endnu. Men Daniel er positiv for at blive i AaB, så jeg håber, vi kan finde en løsning i den nærmeste tid, siger Risp til tipsbladet.dk.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

- Jeg ved ikke, hvornår det falder på plads, men måske inden for et par dage.

AaB-truppen skal i dag coronatestes, og i morgen begynder træningen igen. Det bliver dog ikke umiddelbart med Daniel Granli, selv om han er blevet her i landet.

- Han er i Danmark, så vi må se, hvornår han er aktuel. Jeg tror i givet fald ikke, at han er aktuel for træning, før en aftale er underskrevet, siger Fredrik Risp.

Daniel Granli spillede 11 Superliga-kampe i efteråret, heraf otte fra start. Klubben har dog fået ny cheftræner, Marti Cifuentes, og det er en af forklaringerne på, at aftale med Granli ikke er faldet på plads endnu.

Læs også:Forhandler med AaB: Andre klubber har også forhørt sig

Den norske midtstopper ville gerne vente og se, hvem AaB ansatte.

- Jeg har haft spillere i Sandefjord, så jeg kender Marti godt, og jeg ved, hvilken type fodbold han står for. Men vi har ventet, til AaB fik sin træner på på plads, før vi tog beslutningen, siger Fredrik Risp.

- Daniel er positiv over for Marti, for han kender selvfølgelig også norsk fodbold og ved, hvordan Marti spiller. De signaler, vi har fået fra Marti, er også, at han vil have Daniel på holdet.

Daniel Granli har foreløbig kontrakt med AIK to år endnu.

Læs også:AaB-boss arbejder på transfer: Vi er i samtale med Daniel

Læs også:Agent: Jeg regner med, at AaB køber ham

Læs også:AaB’er sat på bænken: Det har ikke været specielt sjovt