Superliga Anders Dehn

AaB tvunget på trænerjagt: Fire navne er i spil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AaB har vist i et stykke tid, at klubben skulle have ny cheftræner. Derfor er de indledende øvelser gjort, og listen skåret ned til fire mand.

Af Anders Dehn

Onsdag blev Marti Cifuentes præsenteret som ny cheftræner i Hammarby, og dermed skal AaB finde en afløser. Trænerskiftet var dog ventet, så klubben har allerede barberet kandidatlisten ned til bare fire trænere, siger sportschefen til Nordjyske.

Cifuentes' flirt med Hammarby var en offentlig hemmelighed gennem i hvert fald den seneste uge, og før det blev han sat i forbindelse med jobbet i Malmö FF. Derfor har AaB også haft tid til at støve listen over potentielt nye trænere af.

Det er kun et år, siden den senest var i brug, da klubben ansatte Cifuentes. Nu har sportschef Inge André Olsen ajourført og indsnævret listen.

- Vi har fire aktuelle navne, som vi har snævret feltet ind til. Jeg vil helst ikke nævne flere konkrete navne, fordi det kan skabe nogle problemer både for os, den pågældende træner og hans nuværende klub, og det ønsker vi ikke at bidrage til, siger han til Nordjyske.

Det er ikke nogen hemmelighed, at AaB allerede har talt med Randers FC om cheftræner Thomas Thomasberg. Det har begge klubber selv bekræftet.

Det er dog ikke den eneste kending af Superligaen, som står på Inge André Olsens notesblok. Der skulle angiveligt også figurere to gange Friis.