• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AaB'er skal sælges: Har ikke fået nogen tilbud

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Planen er, at AaB skal sælge Jacob Rinne, men målmanden siger, at han endnu ikke har haft nogen tilbud fra andre klubber at forholde sig til.

Af Anders Dehn

Jacob Rinne er et oplagt salgsemne for AaB og har kun ét år tilbage af sin kontrakt, men målmanden har ikke fået nogen tilbud fra andre klubber denne sommer, siger han til Nordjyske.

Det er ellers meningen, at AaB skal tjene en skilling på at sælge Jacob Rinne. Det slog sportschef Inge André Olsen fast for to måneder siden.

- Planen mellem AaB og Jacob er, at han skal sælges videre. Han er en fantastisk målmand, som lever stabile og gode præstationer hver eneste Superliga-runde, så det er lidt overraskende, at han fortsat er her. Men det er vi glade for, sagde han.

Foreløbig har AaB's salgvillighed dog ikke udmøntet sig i tilbud til Rinne.

- Jeg har ikke sagt nej til noget. Jeg vil selvfølgelig gerne tage næste skridt på et tidspunkt, men jeg har ikke travlt, for det skal være det rigtige. Hvad det rigtige er, er et stort spørgsmål. Det afhænger af flere ting, siger Jacob Rinne til Nordjyske.

Den svenske målmand har været i AaB siden 2017, og hans kontrakt løber som nævnt kun et år mere. Det betyder, at han til nytår frit kan forhandle kontrakt med andre klubber, hvis altså ikke han og AaB bliver enige om en forlængelse i mellemtiden.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020