• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AaB's Meilinger: Måske bedst at finde en ny klub

Foto: Allan Høgholm/Getty Images

Marco Meilinger har kun spillet 136 minutter i denne sæson for AaB, og hvis ikke det bliver bedre, vil han måske søge væk. Nu vil han have en snak med AaB's ledelse om sin fremtid.

Af Anders Dehn

Det ligner unægtelig et kommende brud mellem AaB og Marco Meilinger. Allerede for en måned siden slog sportsdirektør Allan Gaarde fast, at parterne måtte tage en snak om østrigerens manglende spilletid, og den melding gentager han i dag.

Årsagen er, at Meilinger sjældent spiller for AaB, faktisk blot 136 Superliga-minutter i denne sæson, og det er ikke optimalt, for klubben henter kun udlændinge med det formål, at de skal være blandt de bærende kræfter på holdet.

Også fra spillerens side lyder beskeden, at den nuværende situation er uholdbar. Derfor er han også indstillet på at tale med Gaarde om sin fremtid, som måske ligger uden for Aalborg.

- Det er ikke nogen let situation, jeg befinder mig i. Min aftale med AaB udløber i sommeren 2019. Men jeg har altså ikke specielt megen lyst til at sidde på bænken. Som det ser ud lige nu, kigger jeg frem mod vinterpausen. Kommer jeg til at spille igen? Under alle omstændigheder må jeg få en snak med klubben, høre, hvad planen er, og finde den bedst mulige løsning. Hvis man siger, jeg ikke skal forvente at komme til at spille det næste halve eller hele år, er det bedste måske at finde et andet sted at spille, siger Marco Meilinger til BT.

I slutningen af oktober sagde Allan Gaarde følgende til tipsbladet.dk om den østrigske offensivspiller, der kom til klubben forud for sidste sæson:

- Det har været en udfordring for Marco og for os. Når vi henter en udlænding til Danmark, er det selvfølgelig med henblik på, at han skal spille, og det har han ikke gjort så meget i den her sæson. Vi skal selvfølgelig sætte os ned og have en snak om, hvad der skal ske.

Mens 26-årige Meilinger i denne sæson har været marginaliseret i jagten på spilletid, var han fast mand i det meste af sidste sæson. Her spillede han 29 ligakampe, heraf langt de fleste fra start. Efter sommerferien har han ikke spillet Superliga-fodbold siden femte spillerunde.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.