• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Men FC Nordsjælland-keeperen følte sig aldrig sikker på at vinde Tipsbladets Det Gyldne Bur trods et fornemt år med mesterskab og storspil i Champions League.

Af Thomas Pyndt

Han meldte tidligt ud i efteråret, at han gik efter at vinde Tipsbladets Det Gyldne Bur, og i starten af december stod det så klart, at endnu en ambition var gået i opfyldelse for FC Nordsjællands Jesper Hansen. Kollegerne i Superligaen og Betsafe Ligaen har nemlig stemt ham ind som Årets Målmand i Danmark.

- Det var en fantastisk nyhed at få, og jeg blev selvfølgelig rigtig glad. Det var et stort øjeblik, for det er jo det største, du kan opnå herhjemme: At blive kåret til Årets Målmand af ens kolleger. Det er virkelig en stor ære at modtage Det Gyldne Bur i år, siger Jesper Hansen, der trods de mange fine præstationer i året der gik ikke følte sig sikker på hæderen.

- Nej, det gjorde jeg ikke, for der er mange gode målmænd i vores liga, og jeg synes, der er andre, der også har gjort det rigtig godt, så jeg følte mig ikke sikker på noget som helst. Jeg ville i hvert fald ikke tage glæderne på forskud, og det har jeg heller ikke gjort.

- Men jeg er superstolt og glad for, at jeg fik så mange point i afstemningen, og at så mange af kollegaerne har stemt på mig. Det er en stor ære, lyder det fra Årets Målmand anno 2012 til Tipsbladet.

Han blev stemt ind som den bedste hos halvdelen af kollegerne og fik point fra 17 af de 22 målmænd, der var med i afstemningen.

I alt fik Jesper Hansen 44 point i kampen om at blive Årets Målmand, mens vinderen af Det Gyldne Bur de seneste to år, FC Københavns Johan Wiland, fik 25 point, to point foran AGF's Steffen Rasmussen på tredjepladsen.

Men hvem stemte Jesper Hansen selv på, hvad var årets vigtigste redning, hvornår fik han gåsehud i Parken og hvad er ambitionerne for året, der kommer, hvad angår FC Nordsjælland, udlandet og landsholdet?

Læs mere: Tipsbladet er på gaden i morgen fredag, blandt andet med et stort interview med Årets Målmand Jesper Hansen.

SE STORT VIDEOINTERVIEW MED JESPER HANSEN

OG HUSK:
For at få Tipsbladet skal du købe Ekstra Bladet fredag, da Tipsbladet nu ligger som separat blad inde i Ekstra Bladet. Du får begge dele for kun 18 kroner!

Hos din bladforhandler kan du også få fingre i fredagens udgave af Tipsbladet+Ekstra Bladet lørdag og søndag. Husk at spørg efter det, hvis du først vil købe Tipsbladet lørdag eller søndag. Og så kan du altid få fat i Tipsbladet via Ekstra Bladets E-avis, som du finder her på ebladet.eb.dk

Vil du have Tipsbladet+Ekstra Bladet direkte hjem i din postkasse, så tegn et abonnement. Du får Tipsbladet+Ekstra Bladet hver fredag i tre måneder for kun 225 kroner. Bestil her på avisabonnement.eb.dk

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020