• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

AC Horsens i krise: For let bare at se på træneren

Foto: Getty Images

AC Horsens har hentet bare to point i de første otte kampe i denne sæson, men det er for let bare at se på træneren. Det skal nok tippe på et tidspunkt, melder sportschefen.

Af tipsbladet.dk

To point i de første otte kampe af 3F Superligaen. Det dufter af bundhold, og det er desværre for AC Horsens præcis den duft, der har ramt dem i denne sæson. En meget mager sæsonstart placerer Horsens helt i bunden af ligaen sammen med Lyngby, der også kun står noteret for to point.

Og hvad gør man så ved det i AC Horsens?

Det er der ikke noget endegyldigt svar på, det understreger Horsens-sportschef Niels Erik Søndergård, der før har oplevet tunge periode med Esbjerg fB:

- Jeg har desværre prøvet den slags adskillige gange før, og der findes desværre ingen mirakelkur. Det handler om at få nogle succesoplevelser, som at vinde en pokalkamp a la vores egen over VSK Århus, siger Niels Erik Søndergård til Horsens Folkeblad.

Sportschefen ser det ikke som en mulighed at fyre træner Jonas Dal i øjeblikket trods de svigtende resultater:

- Både jeg selv og Jonas Dal er forholdsvis nye i AC Horsens, og i andre klubber havde man vurderet anderledes, men sådan gør man ikke i AC Horsens. Det viser historien. Det er den nemme løsning at fyre træneren, men det er ikke nødvendigvis den rigtige af den grund, siger Niels Erik Søndergård.

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus