• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Ærgerlig OB-chef: Rømer fandt aldrig ind på holdet

Foto: OB

OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, ærgrer sig over, at Andre Rømer aldrig fandt ind på holdet, som de ellers havde håbet på.

Af Victor Risager

Efter at OB onsdag kunne præsentere Janus Drachmann, har de nu afskibbet en anden tidligere FC Midtjylland-spiller. 

Andre Rømer, der kom til OB i foråret, er således blevet solgt til Randers FC, hvor han har fået en treårig kontrakt.

Læs også: Randers FC henter André Rømer i OB

Rømer nåede kun 12 førsteholdskampe i OB, og fynboerne ærgrer sig derfor også over, at den alsidige spiller aldrig faldt til på holdet i den grad, som de havde håbet. Det fortæller sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.  

- Sammen med André ærgrer vi os over, at han aldrig fandt ind på holdet i den grad, som vi havde håbet. Han var med omkring startopstillingen i de første kampe, men trænerteamet valgte efterhånden at prioritere anderledes og anvende André som et godt alternativ fra bænken. Han kan dække mange pladser, og det er en klar fordel at have den type spillere som indskiftningsmulighed, siger sportsdirektøren.

OB havde dog gerne beholdt midtbanespilleren på grund af hans alsidighed, professionalitet og personlighed, fortæller Hansen. 

- Derfor havde vi også gerne beholdt André, for udover at være en dygtig og alsidig fodboldspiller, er han også yderst professionel på træningsbanen og en god person udenfor banen. Når André’s ønske om at skifte faldt sammen med Randers’ interesse, og da vi kunne blive enige om vilkårene for en transfer, så ser vi dette som en god løsning for alle parter. Vi ønsker André al mulig held og lykke og takker ham for hans engagerede og professionelle indsats i OB.

25-årige Rømer har tidligere optrådt for FC Midtjylland, hvor det blev til mere end 100 kampe. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus