Foto: Getty Images
Superliga

Ærlig Jacob Neestrup: Det ville være løgn at sige

Mesterskabskampen bliver ikke afgjort på søndag, men topkampen mod FC Nordsjælland er alligevel ikke en helt almindelig kamp, erkender Jacob Neestrup.

FC København har lagt stærkt fra land i foråret, hvor Jacob Neestrups tropper har vundet fem ud af fem kampe i Superligaen. 

Afstanden op til FC Nordsjælland er dermed blevet barberet ned til ét point, og netop disse to mandskaber mødes i den kommende weekend, hvor Mesterskabsspillet sparkes i gang med et topbrag i Parken. 

Og selvom der stadig resterer 10 kampe af Superliga-sæsonen, så erkender Jacob Neestrup, at søndagens opgør mod FC Nordsjælland ikke er en helt almindelig kamp. 

- Det er fedt, at der kommer 30.000 næsten lige meget hvem vi møder, men kampen her har selvfølgelig lidt ekstra, selvom der i gåseøjne bare er tre point at spille om. Uanset resultatet venter der stadig ni kampe efter den, så det bliver ikke afgjort på søndag, men det ville være løgn at sige, at det ikke er en speciel kamp, siger Jacob Neestrup til FC Københavns hjemmeside

Selvom FC Nordsjælland blot har vundet to ud af fem kampe i foråret, så mener Jacob Neestrup alligevel, at Farum-klubben er stærkere nu, end de var i efteråret. 

- Det er to dygtige hold, der skal møde hinanden. Vi har været godt kørende, hentet mange point og haft stor stabilitet i vores spil. Og når man ser FC Nordsjællands kampe efter jul, så har de, selvom de nok havde håbet på flere point, så har de sat gode kampe sammen og er spillemæssigt i mine øjne også bedre, end de var i efteråret, siger Neestrup. 

Søndagens topkamp i Parken sparkes i gang klokken 18.